Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

Homoktövis ültetvényeinket 2016-ban létesítettük Heves város külterületén, összesen 3ha-on. Német nemesítésű fajta sorunk van: Habego, Leikora és Askola.

Az ültetvényápolási munkákat kizárólag saját magunk végezzük családi összefogással, így is garantálva a mindig kiváló minőséget.

Kezdettől fogva vegyszermentes gazdálkodást folytatunk, ennek köszönhetően 2019-től a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által is minősített Ökológiai gazdálkodás vagyunk, a nyilvántartási számunk: 8720/19.

Termésünk nagy része - egyenlőre még - nyugat-európai és skandináv országokban kerül értékesítésre, de nagyon határozott célunk, hogy Magyarországon is minél szélesebb körben megismertessük ezt a rendkívül egészséges növényt és a belőle készült termékeket.

Ezért hoztuk létre ezt a honlapot , ahol a homoktövis jótékony hatásairól a „Homoktövisről” menüpont alatt részletesebben is tájékozódhat és Termékeinkből is rendelhet.

Óvjuk együtt egészségünket!

Törőcsik Családi Gazdaság

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.